Shoe repair, Keys and accessories

Als professioneel schoenmaker werken wij vanzelfsprekend veel met leer, het is voor ons dan ook een uitdaging om uw wensen op het gebied van lederen accessoires te vervullen. Zowel in de keus van het model als van het leer bent u geheel vrij. Wat leersoorten betreft kunt u onder andere kiezen uit:

  • Rundleer
  • Slangenleer (python, rivierslang en cobra)
  • Krokodillenleer
  • Struisvogelleer

Leren tassen

Een aantal van de tassen die wij verkopen is handgemaakt en van ecologisch gelooid leer. Puur Hollandse ambacht zorgt er voor dat de tassen door het gebruik alleen maar mooier worden. Het zijn echte "must haves", die duurzaam en stoer zijn en een natuurlijke uitstraling hebben. 

Leren riemen

Wij hebben een uitgebreide keuze aan riemen voor zowel heren, dames als kinderen. De riemen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en leersoort. Ze kunnen worden voorzien van een door u uit te zoeken (of aan te leveren) gesp.
Een bij uw schoenen passende riem is natuurlijk ook leverbaar.

Leren schoenen

Wij kunnen handgemaakte schoenen voor u maken, zowel de keuze aangaande het model als de leersoort is eigenlijk eindeloos. De schoenen zijn custom made en daardoor uniek. In ons atelier kunt u, op afspraak, uw persoonlijke wensen kenbaar maken en hier worden uw schoenen ook aangemeten. Een ambitieuze en kunstzinnige schoenmaker verzorgt het gehele proces, van het maken van de leest tot aan de afwerking.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 09.00 - 17.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 17.30
Zaterdag 09.00 - 17.00